Zaterdag 14 januari 2014 tussen 13:00 en 16:00 uur, ervaar zelf wat het is om te gaan proefwonen!

 lindeLn11Nieuwolda 

Tent op het buitenterrein Lindelaan: informatiemarkt met diverse stands op het gebied van thuistechnologie, energiebeheersing en aanverwante thema's.
Lindelaan 11: rondleidingen door demonstratiewoning. In deze woning lanceren we het concept proefwonen.
Lindelaan 11: vanaf 14:00 uur sprekers op het gebied van thuistechnologie, energiebeheersing en aanverwante thema's. 

De twee energieleverende woningen aan de Lindelaan 9 en 11 in Nieuwolda zijn inmiddels opgeleverd en ingericht. Deze twee woningen zijn levensloopbestendig gemaakt en energieneutraal gebouwd. Dit alles is onderdeel van het Project Duurzaam Nieuwolda.

Er is een programma speciaal samengesteld voor u als inwoner van de regio Oost-Groningen en alle andere geïnteresseerden in het thema thuis-technologie (domotica) en duurzaamheid.

Wij nodigen jullie allen van harte uit om langs te komen aan de Lindelaan in Nieuwolda op zaterdag 14 januari. Proefwonen - schrijf je in en ervaar zelf hoe het is Een van deze twee woningen (Lindelaan 11) wordt een demonstratie-woning waar u als inwoner van Oost-Groningen gratis kunt proefwonen. Op deze manier kunt u zelf ervaren dat u met simpele technieken langer zelfstandig en veilig thuis kunt blijven wonen. De woning is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid en thuistechnologie.

Na uw ervaring is het desgewenst mogelijk om advies te krijgen over de eigen woning. Op 14 januari kunt u zich ook gelijk inschrijven voor het proefwonen tijdens de informatiemarkt. Blijf op de hoogte.

Alvast opgeven voor het proefwonen of inschrijven voor de nieuwsbrief? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.